WONING


   Slaapgelegenheid

LA CASA VERDE telt 1 aparte slaapkamer met dubbel bed, 1 aparte slaapkamer met dubbel zetelbed. De zetel in de woonplaats kan opgezet worden als dubbel bed of als enkel bed. Alle bedden hebben midstevige matrassen en lattenbodem. U kan bedlinnen bijbestellen aan 15€ per set/bed. De bedden zijn dan ahv het aantal personen voor u opgemaakt als u aankomt. We willen u niet onmiddelijk laten werken :-). Er is plaats voor 6 personen in totaal. Blijft u langer dan een week, dan worden de bedden tussentijds voor u ververst, idem voor het linnenpakket. Slaap zacht! Le deseamos una agradable noche!

Foto's Slaapgelegenheid

   Badkamer

Er is 1 badkamer in LA CASA VERDE met douche, lavabo, bidet en toilet. Een haardroger is voorzien.

Foto's Badkamer

   Keuken & Eetgedeelte

Er is 1 keuken met alle basiscomfort: wasmachine, gasfornuis, koffiemachine, ijskast en diepvries, microwave, mixer, alle huishoudmateriaal (pannen, potten, kookgerief, bestek, theekan, thermos,.... ook bestek ea voor kinderen). Er staat ook een BBQ voor je ter beschikking. Buiten zijn er 3 terrassen waarop u kan eten. Binnen is het eetgedeelte in de zonnekamer, met buitenzicht. Er zijn 6 zitplaatsen +1 kinderstoeltje. Er is ook een kleine strijkplank en strijkijzer voorzien + een droogrek. Maar in Spanje eet je eigenlijk het hele jaar door buiten..... er zijn 3 terrassen.... of je gaat lekker uit eten voor een klein prijsje. Salud y Buen Provecho! Op dit moment (maart 2019) wordt een gloednieuwe keuken geplaatst met vaatwasser, combi-oven, .... zicht op zee :-). Vanaf de Paasvakantie 2019 volledig in orde!

Foto's Keuken en Eetgedeelte

   Woongedeelte


Het woongedeelte bestaat uit de inkom en de zitplaats met haard. Airco en ventilatie is voorzien. Er is TV met TV Vlaanderen aansluiting. Je hoeft dus geen belgische posten te missen, het nieuws kent zijn uitzending in Spanje op hetzelfde uur als in België :-). Er is Eén, VTM, Canvas, 2B,..... Voor de kinderen is er VTM KZoom ea. Er zijn de gekende radiokanalen (Q-Music, Radio 1,...). Er is een bleu ray DVD-speler voorzien en een muziekinstallatie met CD. Breng gerust een PC-kabel mee, dan kan je via YouTube of andere kijken naar wat je wil. Er ligt een basisassortiment, maar je mag gerust eigen CD's en DVD's meebrengen. In het woongedeelte staat een PC tafel met Wifi aansluiting. Uiteraard heb je overal in de woning internetverbinding. De zetel kan worden uitgetrokken tot een bed voor 2P. Er zijn voldoende zitplaatsen voorzien. In de winter kan je heerlijk genieten van het haardvuur. Onze woning is uitgerust voor elk seizoen. Er is kerstmateriaal voorzien. Je kan er het hele jaar door ten volle genieten van... Spanje.

Foto's Woongedeelte

   WiFi

In het woongedeelte staat een PC-tafel. Er is Wifi aansluiting voorzien in de woning. De code ligt ter plaatse voor u klaar. U kan op elke plek in de woning van het internet gebruik maken.

Foto's Wifi

   Buiten

LA CASA VERDE maakt deel uit van een privé urbanisatie en staat volledig in de natuur, tussen de planten, fruitbomen, bloemen, bergen. Deze vruchten mag je gerust plukken en opeten. Het is een zalige plaats om te vertoeven. Er zijn 3 terrassen, waarvan 1 dakterras en 1 groot terras met eettafel en het terras aan de voordeur. Dit laatste is een aanrader voor 's morgens. In de lente, zomer en herfst kan je gans de dag buiten eten. Vanop het dakterras heb je een prachtig zicht op zee en de bergen. 's Avonds is het er superromantisch met een kaarsje (tip voor de heren :-)). Er zijn 2 parasols voorzien. Een buiten-BBQ is voorzien. Er is plaats voor 2 wagens. Op elk moment van de dag vind je wel ergens zon of schaduw.

Foto's Buiten

   Zwembad

Het zwembad is gemeenschappelijk voor de urbanisatie. Dit zwembad wordt bijzonder weinig gebruikt door de rest van de urbanisatie. Het is compleet nieuw aangelegd in juni 2017 en gaat van plat naar -2m. Er zijn trapjes voor de kleinere kindjes. Er is een buitendouche voorzien. Van op het dakterras en het benedenterras heb je zicht op het zwembad. In de winterperiode is het zwembad open, maar niet verwarmd. Bijna geen enkel zwembad in Spanje is verwarmd. Het water heeft de perfecte temperatuur door de spaanse zon.

Foto's Zwembad

   Extra Woning

Uw gezin telt meer dan 6 leden of u reist in groep, of u bent op zakenreis en u heeft liever 2 aparte woningen? Dan kunnen we u een bijkomende woning aanbieden. Die ligt (op de eerste foto onder links) net naast LA CASA VERDE. Ze telt 2 aparte slaapkamers, 1 ruime living, 1 ruime keuken, 1 badkamer met douche, een dakterras, een tuin met terras en heeft direct zicht op het zwembad. Er is eveneens Wifi, TV-Vlaanderen, buiten-BBQ, alle comfort. De prijzen zijn identiek als die van La CASA VERDE. Voor interesse en beschikbaarheid, contacteer ons aub. U heeft nog meer nodig dan deze 2 woningen? U wil met een groep komen? Grote familie bijvoorbeeld, of incentive met uw bedrijf of klanten. Dat kan. Wij regelen het voor u.

Foto's extra woning

El Riquet 16,
03599 Altea La Vella

(+32) 468 10 82 77